luni, 23 mai 2011

Tânăr din Iaşi la spital după ce a consumat substanţe etnobotanice şi şi-a atacat tatăl cu o drujbă

Un tânăr de 21 de ani dintr-o comună ieşeană a ajuns, duminică, la spital, după ce a consumat substanţe etnobotanice, apoi şi-a atacat tatăl cu o drujbă, manifestându-se violent şi faţă de personalul medical de pe ambulanţă, dar şi faţă de poliţişti.

Tânărul, din comuna ieşeană Miroslava, a consumat substanţe etnobotanice, apoi a luat o drujbă, atacându-şi tatăl.

Părinţii săi au chemat imediat Poliţia, la faţa locului sosind şi o ambulanţă pentru a-l transporta pe tânăr la spital.

Medicii susţin că tânărul a continuat să se manifeste violent, atacându-i, tot cu drujba, atât pe medicii de pe ambulanţă, cât şi pe poliţişti.

În cele din urmă, tânărul a fost imobilizat şi transportat la secţia Copou a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

"A fost un caz foarte dificil, pentru că pacientul a continuat să fie agresiv şi când a ajuns la spital. Timp de trei ore s-a negociat cu el, de faţă cu Poliţia, pentru a i se putea acorda îngrijiri medicale. Tânărul avea tăieturi şi pe burtă, iar din câte am înţeles a avut tentative de suicid în ultima perioadă", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, din cadrul secţiei Copou a spitalului ieşean.

El a precizat că după ce i s-au acordat îngrijirile de urgenţă tânărul a fost transferat la Spitalul de psihitrie "Socola" din Iaşi.

Este al doilea caz de acest gen petrecut la Iaşi în ultimele 24 de ore, după ce sâmbătă un alt tânăr, de 19 ani, fost atlet de performanţă, şi-a atacat părinţii cu o halteră, tot în urma consumului de etnobotanice. (sursa: Mediafax)

Niciun comentariu: