miercuri, 13 aprilie 2011

Traian Dobre s-a inscris in Partidul Poporului "Dan Diaconescu"

Fostul parlamentar de Iasi, Traian Dobre a anuntat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a decis sa se inscrie in Partidului Poporului “Dan Diaconescu”. Tot astazi s-a inscris in acest partid si Vasile Plugaru, manager general la Fortus. Potrivit lui Traian Dobre, Partidului Poporului “Dan Diaconescu” spera sa obtina cel putin 15% la alegerile locale si minimum doi deputati la cele parlamentare.

Fostul deputat a facut un apel la toti profesionistii Iasiului sa vina in noul partid, deoarece Romania are nevoie mai mult decat oricand de profesionisti, pentru a iesit din situatia deosebit de grava in care se afla.

“M-am decis cu greu sa intru in Partidul Poporului Dan Diaconescu. Este pentru mine personal o incercare de a face ceva nou, de a schimba mai mult optica pe care o are cetateanul fata de politician, deoarece trebuie sa fim intr-adevar niste politicieni pentru populatie, nu pentru ei. Din acest partid vor face politica numai acei oameni care nu au probleme de nicio natura si acei oameni care fac dovada implinirii lor si acea implinire trebuie sa o doreasca sa o duca cetateanului. Fac apel al toti profesionistii Iasiului sa vina spre noi pentru ca Romania are nevoie mai mult decat oricand de profesionisti ca sa iesim din situatia deosebit de grava in care ne aflam”, a declarat Dobre.

Acesta a mai spus ca PPPDD se doreste a fi un partid de politicieni cu profesie si nu de politicieni fara profesie. “Nu in ultimul rand vreau sa subliniez ca acei oameni care vor sa faca ceva pentru societate se pot inscrie in acest partid, care va fi unul tot timpul deschis”,a completat Dobre.

Niciun comentariu: