vineri, 8 aprilie 2011

Nicusor Paduraru vrea sa tina audiente in holul de la intrarea Primariei iesene

Deputatul PDL de Iasi, Nicusor Paduraru ii cere voie primarului orasului Gheorghe Nichita sa-l lase "sa ajute" comunitatea locala sa tina audiente in holul Primariei.

Parlamentarul ii solicita edilului sef al orasului doar un birou si doua scaune, restul pune el la dispozitia mass-mediei locale dar si a cetatenilor "neajutorati".

"Pentru a veni mai mult şi mai bine în întâmpinarea problemelor ieşenilor şi pentru a nu se crea confuzii sau distorsionări de realităţi între rolul legislativului şi rolul administraţiei publice locale, vă solicit domnule primar acceptul pentru a ţine audienţe publice în holul de la intrarea principală a primăriei, în fiecare vineri între orele 10.00 şi 12.00. Menţionez că nu doresc să perturb activitatea instituţiei nefiind necesar decât un simplu birou şi două scaune care să fie poziţionate în holul mare de la intrarea principală, iar intrarea să se facă din faţa primăriei. De asemenea, vă rog să acceptaţi o derogare de la regulamentul primăriei în ceea ce priveşte accesul presei în zona de audienţe, dacă cetăţenii vor dori acest lucru atunci când îşi vor prezenta problemele pentru care solicită sprijin", spune Paduraru intr-un comunicat de presa.

Niciun comentariu: