miercuri, 6 aprilie 2011

Mii de premii, până de Paşte, la Iulius Mall


Momentele deosebit de plăcute petrecute la shopping până de Paşte sunt răsplătite de IULIUS MALL cu numeroase daruri! Miile de premii abia încap în uriaşul coş pregătit de iepuraş.

"Până în Ajunul Paştelui, pe 23 aprilie, clienţii fideli ai IULIUS MALL au trei şanse să câştige pentru familia lor unul din premiile puse în joc: o bucătărie utilată cu electrocasnice, un dormitor de lux şi noul Ford Fiesta. Mai mult, primii 100 de cumpărători ai zilei vor fi răsplătiţi de iepuraşul de la IULIUS MALL cu premii pe loc constând în: vouchere de 50 lei în magazinele din mall, cec-uri valorice Kosarom, cutii de bomboane, Poiana, cafea Jacobs, băuturi răcoritoare Coca-Cola şi energizante Burn. Noutatea în această campanie este că, pentru a obţine unul din cadourile instant, clientul îşi va încerca norocul la Centrul Info, prin apăsarea unui buton conectat la ecranul cu premii. În plus, la tombola din fiecare seară, gospodinele pot câştiga un robot Home Bread Moulinex care le va uşura misiunea în bucătărie şi le va ajuta să prepare cozonaci delicioşi. La tombola de Paşte pot participa persoanele care vor face cumpărături din magazinele IULIUS MALL în valoare de minimum 150 de lei", se arată într-un comunicat de presă al Departamentului PR Iulius Group.

Extragerile marilor premii sunt programate astfel: pe 21 aprilie se va afla numele clientului care va avea de Paşte o bucătărie modern utilată, pe 22 aprilie un alt norocos va primi un dormitor de lux, iar în Ajunul Paştelui, un cumpărător va pleca de la IULIUS MALL la volanul noului Ford Fiesta.

Niciun comentariu: