joi, 7 aprilie 2011

Maggi şi actriţa Paula Chirilă îi invită pe ieşeni la concurs de mimă culinară!


Maggi continuă caravană naţională în cadrul promoţiei “Maggi 500 de familii fericite”. În data de 9 aprilie, Maggi, alături de Paula Chirilă, îi invită pe ieşeni la concursul naţional de mimă culinară cu premii garantate, pentru a descoperi şi răsplăti unele dintre cele mai fericite familii. Concursul se va desfăşura sâmbătă în hypermarketul Carrefour Felicia, începând cu orele 12.00, unde Maggi îi va aştepta pe toţi părinţii, copiii, prietenii şi vecinii lor pentru a petrece împreună o zi de weekend cu premii şi multă distracţie. Concursul a făcut deja zeci de familii fericite la Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Braşov şi Cluj!

“Alături de familie, trăim întotdeauna cele mai frumoase momente, de la o plimbare în parc într-o zi însorită, până la cina delicioasă care îî adună pe toţi cei dragi în jurul mesei. Iar când sute de familii sunt fericite, lumea e mult mai frumoasa! Pe 18 martie am lansat promoţia nationala “Maggi 500 de familii fericite”. Ne dorim să le cunoaştem, astfel că, am pornit în căutarea celor mai fericite familii din România”, a declarat Alina Dragomir, Business Manager Maggi.

“Carla Sofia ne-a schimbat complet sensul vieţii şi ne-a unit şi mai mult, ca familie. Sunt nerăbdătoare să împărăşesc acest sentiment de fericire cu oameni care simt acelaşi lucru pentru cei dragi. Caravana “Maggi 500 de Familii Fericite” va fi ocazia perfectă pentru a-i cunoaşte pe aceştia şi pentru a aduce zâmbete pe chipurile lor”, a declarat Paula Chirilă.

În perioada 18 martie – 6 mai 2011, în cadrul promoţiei nationale “Maggi 500 de familii fericite”, participantii pot câştiga 100 de euro în fiecare oră, în intervalul 12:00-22:00! Trebuie doar să trimită codul promoţional de pe oricare dintre ambalajele produselor Maggi participante prin: SMS la 1877 (SMS cu tarif normal in reţelele Orange, Cosmote si Vodafone) sau să îl înscrie pe www.maggi.ro.

Regulamentul promoţiei este disponibil gratuit pe www.maggi.ro şi la Infoline: 0800 8 637 853 (apel gratuit din reţeaua Romtelecom). Valoarea comercială brută a premiilor este de 210.540 RON.

Niciun comentariu: