vineri, 8 iulie 2011

Fenechiu şi Adomniţei, nominalizaţi de PNL în sondajul USL pentru şefia Consiliului Judeţean Iaşi

Deputaţii Relu Fenechiu şi Cristian Adomniţei au fost nominalizaţi de PNL pentru sondajul USL în baza căruia se va stabili candidatul pentru şefia Consiliul Judeţean Iaşi.

Alături de cei doi liberali, în sondajul USL vor figura senatorul Florin Constantinescu şi şeful Finanţelor Locale Iaşi, Victorel Lupu, ambii de la PSD, şi deputatul PC Tudor Ciuhodaru.

Pentru primăria Iaşi, liberalii l-au anunţat, joi, pe consilierul judeţean Mugur Cozmanciuc, director de marketing la o regie subordonată municipalităţii ieşene, care va intra în sondajul USL alături de actualul primar Gheorghe Nichita (PSD) şi Tudor Ciuhodaru (PC).
"Mugur Cozmanciuc reprezintă noua generaţie de liberali. Cert este că el poate să facă o carieră în administraţia publică locală. În ceea ce priveşte şansele lui, le ştiţi. Important este că ne dorim ca Mugur Cozmanciuc să fie cunoscut", a spus şeful PNL Iaşi, deputatul Relu Fenechiu, în conferinţă de presă.

În ceea ce priveşte şefia CJ Iaşi, Fenechiu a afirmat că are certitudinea că un liberal va ocupa această funcţie. "Există oameni care-şi doresc foarte mult să ajungă şef la CJ, marea nenorocire pentru ei este rezultatul pe care îl vor obţine. Pentru mine nu este neapărat un obiectiv, nu este unul din visurile mele. Nici domnul Adomniţei nu este înnebunit după această funcţie. Vom stabili prieteneşte care dintre noi va candida la CJ", a mai spus Fenechiu. Potrivit acestuia, un sondaj de opinie realizat pentru uz intern de către PNL îl arată pe Cristian Adomniţei cu cele mai multe intenţii de vot, urmat de Fenechiu şi senatorul PNL Varujan Vosganian. Sondajul USL, care este efectuat în această perioadă, reuneşte, practic, două cercetări separate realizate la comanda PNL şi PSD şi va stabili candidatul alianţei la şefia CJ şi Primăria Iaşi, dar şi ponderea partidelor pe listele pentru legislativele locale.

Niciun comentariu: