miercuri, 4 mai 2011

Dosare de daună, asigurări şi chiar mai mult la Centrul de Daune şi Asigurări din Iaşi

Centrul de Daune şi Asigurări Iaşi, situat în cadrul Complexului Auto Caremil din Valea Lupului, este cel mai nou şi modern centru de acest gen din judeţul Iaşi. A fost lansat în luna februarie a acestui an, în scopul simplificării şi reducerii la maximum a perioadei necesare derularii formalităţilor de avizare, constatare, lichidare a daunelor, prelungirea şi încheierea de noi poliţe de asigurare, în contextul preocupării permanente a companiilor de asigurări pentru optimizarea serviciilor oferite clienţilor, pentru promovarea şi protejarea adecvată a intereselor acestora.

Centrul de Daune şi Asigurări găzduieşte reprezentanţi ai principalilor asiguratori din piaţă, înglobând asistenţă telefonică de specialitate 24h/24h pentru derularea formalităţilor legale impuse de un eveniment rutier, servicii de tractare gratuită pentru autoturismele avariate şi nedeplasabile şi programare cu prioritate în service-urile partenere, precum şi decontarea parţială sau integrală a franşizei.

Avantajele Centrului de Daune şi Asigurări sunt evidente - concentrarea în acelaşi perimetru a tuturor activităţilor legate de instrumentarea dosarelor de daună înlesneşte economisirea de timp şi energie pentru toţi clienţii, dat fiind faptul că aceştia vor face acum un singur drum pentru rezolvarea problemelor. În acelaşi loc vor putea obţine procesul verbal de la Poliţie şi vor face demersurile pentru deschiderea dosarului de daună, beneficiind de asistenţă specializată în derularea formalităţilor necesare.

Centrul de Daune şi Asigurări îşi desfaşoară activitatea şi în Paşcani, un punct de lucru fiind deschis în cadrul Complexului Auto Caremil din Str. Moldovei nr.190.

Pentru informaţii şi asistenţă de specialitate sunt disponibile numărul de telefon
08008 - DAUNE şi pagina de web www.dauneiasi.ro.

Un comentariu:

Raul spunea...

Super!!! In sfarsit o idee buna!