joi, 28 aprilie 2011

Un bătrân de 91 ani care stătea pe o bancă a fost lovit de o maşină intrată pe trotuar

Un bătrân în vârstă de 91 de ani a ajuns la spital cu un traumatism la cap şi la faţă, după ce un autoturism a intrat pe un trotuar din municipiul Bârlad şi a lovit în plin o bancă pe care se odihnea bărbatul, în zona Podului Verde.

Potrivit poliţiştilor vasluieni, şoferul maşinii, o femeie în vârstă de 43 ani, a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta şi a urcat cu autoturismul pe trotuar, lovind în plin banca pe care se afla bătrânul în vârstă de 91 ani.

În urma impactului, bătrânul a fost aruncat de pe banca pe care se afla, lovindu-se cu capul şi cu faţa de asfaltul de pe trotuar.

"În urma accidentului, bătrânul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Bârlad, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei, se va întocmi dosar penal pe numele conducătorului auto pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Tot în municipiul Bârlad, în urmă cu un an, un şofer a lovit în plin, tot pe trotuar, o femeie care se afla la plimbare cu copilul ei, ulterior conducătorul auto oprindu-se cu maşina într-un stâlp de iluminat public. În urma accidentului, şoferul a murit pe loc, iar copilul şi-a pierdut viaţa la câteva zile, într-un spital din municipiul Iaşi.

Niciun comentariu: