miercuri, 13 aprilie 2011

Concert Puya la ERA Park pe 17 aprilie

Puya, cel mai in voga artisit hip-hop din Romania concerteaza duminica, 17 Aprilie la ERA Park, incepand cu ora 19:00. Tot in acest weekend, ERA da startul Targului de Paste.

Duminica, 17 Aprilie, incepand cu ora 19:00, Puya va oferi un show incendiar tuturor iesenilor prezenti in Galeriile Comerciale ERA Park. Hip-hopperul, unul dintre cei mai in voga artisti la ora actuala din Romania, dar si una dintre cele mai longevive prezente de pe piata muzicala autohtona va interpreta la Iasi melodii de pe ultimele sale albume “Romanisme Partea I” si “Romanisme Partea II”, precum “Americandrim”, “Change”, “Vestul Salbatic” si “Undeva in Balcani”.

Targul de Paste isi deschide portile

Tot in acest weekend ERA da startul si la Targul de Artizanat, ce isi va deshide portile sambata, 16 Aprilie. Pana in Vinerea Mare, mestesugarii prezenti la targ vor oferi iesenilor obiceiuri si cadouri specifice sarbatorilor Pascale, dar si produse traditionale din diferite regiuni ale tarii. In plus, deveniti deja o prezenta obisnuita in galeriile ERA Park, artistii handmade isi vor expune si ei cele mai noi creatii.

Niciun comentariu: